vismut

Kattmannen

Publicerad 2010-11-30 21:28:02 i Allmänt

Sen i torsdags har Dino och Doris, syrrans katter som bor hos mamma och pappa, bott hos mig. Det är nästan hjärtskärande att lämna dom ensamma när Dino boffar på mina ben och ser ledsen ut när jag går. Och inte blir det bättre av att veta att det är 12 timmar till jag kommer hem igen.

Nä, en räka är lagom husdjur.

 

Dinosaurien har sprungit runt mina fötter hela tiden när jag varit hemma. Legat bredvid mig i soffan/fåtöljen och sovit med mig i sängen.

Var Doris har sovit kom jag inte på förrän i natt när min väckarklocka ringde kl. 01.00. Varför? För att mammas och pappas plan var två timmar försenat från Amsterdam. Det var ju inte helt enkelt att somna om efter att de varit här............ Inga problem på jobbet men Attacken idag var fruktansvärt slitsam!

Varför ska vi redan gå upp? Vi la oss ju nyss!


Mycket på schemat: Imorgon julfest på jobbet och jag är lekledare; BLLE!
Lördag: Adventskonsert följt av indisk matkväll och spel. Blev även erbjuden att julfesta med BodyAttackare men fick tacka nej.
Söndag: Julbord i Gamla Linköping

Och så vill jag jobba också för det känns liiiiiite som att det börjar släppa för mig. Men Rikard tror på krasch och ledsen Boppe innan torsdag. Tsssssss.

Sockervadd

Publicerad 2010-11-28 16:54:25 i Allmänt

Sebastian hade via sin granne blivit bjuden på fest med läkarstudenter och ville ha sällskap av mig så igår var jag på fest. Sebbe är väldigt artig så han köpte glögg och bakade kakor som present från oss. Söta kakor. I dubbel bemärkelse...

 

Men de var faktiskt goda. Men kanske lite väl söta.

Fast någon/några på festen verkar visst inte ha uppskattat dom:

 

Jag skulle inte känna någon mer än Sebastian och hans granne på den där festen men läkarstudenter är visst träningsintresserade så det gick att räkna till tre-fyra bodyattackare och ytterligare någon Medley-besökare på festen.

Hey Princess I'm the only one

Publicerad 2010-11-26 16:43:05 i Allmänt

Men vad är det här? Jag skulle gå och fråga en sak men möts av idel stängda kontorsdörrar här uppe på jobbet - alla har gått hem. Hmm, aja, då kan jag ju sjunga o spela musik hur mycket jag vill.

Under finns ingången till ICA...

 

Så här ser jag ut när jag letar efter saker som inte finns. Svaret från Genève efter att de fått resultat av mig: "Varför hittar ni inte det här?" Grrrrrrrrrrr

 

Och så här ser jag ut när jag lyckats med något jag försökt med från och till sen 080909! Nu ska jag bara testa min hypotes också...


Dags för Rille att spika sin avhandling!

 

För stackars Hanna som blivit smittad med feber av Trollungen:

Google igen

Publicerad 2010-11-25 18:14:47 i Allmänt

Men det bästa med Google är ju att man kan hitta lösningar på sitt problem. Använd INTE Googlel Instant

http://www.google.com/preferences

Google

Publicerad 2010-11-25 18:04:04 i Allmänt

Jag stör mig något otroligt på googles nya funktion som söker efter det den tror man vill söka efter undertiden man skriver in det man vill söka efter. Alltså inte bara ger förslag på vad man kanske tänker söka efter utan verkligen SÖKER efter det man kanske vill söka efter. Gör om gör rätt!

Ska du med hem på en kaffe?

Publicerad 2010-11-24 22:01:02 i Allmänt

Förutom äppelcidervinäger köpte jag, FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN, hem kaffe i lördags! Nu slipper mamma och pappa ta med eget kaffe i termos när de kommer. Oscar slipper vänta på dagens första kaffe tills han kommer till jobbet de dagar han jobbar i Linköping och sover över hos mig. Å Sebastian kan inte använda argumentet 'det finns kaffe hos mig' när vi ska bestämma hos vem vi ska hänga...

Dessutom har jag insett att jag köpt en gigantisk förpackning som bör användas inom 6veckor så välkommen hem på några koppar kaffe! Kakor etc får man dock ta med sig själv om man vill ha.

 

Oscar bodde här måndag till tisdag och vad gör två kompisar som inte setts på länge? - Tittar på senaste Bonde söker fru på TV4 play så klart! Men nu åkte ju vår Lindha ut så nu är det roliga slut.

 

Innan dess gymmade vi också. Den här veckan är det kompisvecka på Medley vilket innebär att man får ta med en kompis på träning. En jäkla massa folk.

Oscar: Det är väldigt mycket folk på ditt gym.

Jag: Mm, det är alla kompisjävlar!

Disken kvar

Publicerad 2010-11-21 19:36:23 i Allmänt

Efter en lördag med många timmar i soffan gick jag Vinterljus med Jufvas x4. Även om pepparkakshuset fortfarande är finast så är installationerna man själv kan påverka genom diverse rörelser rätt skoj. I övrigt var det väl ingen höjdare - precis som min mobils förmåga att ta bilder i mörker.

Maria, Per och Johan dansar loss på scenen i trädgårdsföreningen


Lördagen med många timmar i soffan följdes upp av en söndag med ännu fler timmar i soffan (skidor och tennis). Sen tog jag mig en kort promenad till Hemköp och nu är jag tillbaka i soffan. Skapligt länge sen jag hade en helg utan vare sig jobb eller träning men det var skönt då jag känner mig ordentligt sliten. Eller kanske kände?

New fragrance from Druvan

Publicerad 2010-11-20 16:31:09 i Allmänt

Den här flaskan var full när jag stoppade den i väskan på Coop. Hälften är kvar och istället luktar väska, jacka, jeans, handskar, kallingar och strumpor(!) vinäger.

Fredagsmys med Sebastian...

Publicerad 2010-11-20 09:36:26 i Allmänt

BodyAttack, kebabtallrik och häng med Sebastian. Bra avslutning på veckan.

Mycket dåligt att vi fick vår mat med så långt mellanrum!

 

Idag börjar Vinterstudion och jag måste inte göra mer än att handla. Perfekt!

Laxpannkaka?

Publicerad 2010-11-18 19:01:34 i Allmänt

Vad gör man när pannkakssmeten är färdig och man inser att det inte finns något smör att steka i hemma?

Går till ICA? -Nejnej.

Skrapar upp smöret ur ugnsformen som användes till laxlagandet i tisdags? -Yep!

Girls girls girls

Publicerad 2010-11-17 21:07:24 i Allmänt

Nae. Jag vet inte om det är min förmåga att komma på saker att blogga om som går på lågvarv för tillfället eller om det är så tråkigt att inget händer omkring mig just nu. Både och kanske.

Spinning på schemat idag och när jag kom in i omklädningsrummet innan passet hör jag en röst:

- Ska du på tjejträning [läs BodyAttack] Björn? Borde du inte vara i det andra omklädningsrummet?

Hmm. Jonas från jobbet. Man får passa sig vad man säger till honom, kampsportare som han är.

- Ska du säga som gillar att ligga och kramas med svettiga män.

Det gick bra.

Men det är nog dags att byta träningsanläggning snart innan jag börjar bli känd som kufen som pratar med alla (eller som alla pratar med). Speciellt som det är en del speciella personer som jag har blivit polare med...



Haha. Och Johan blir känd som killen som hänger med kufen ;-)

Pepparkakshus

Publicerad 2010-11-13 19:27:01 i Allmänt

Världens snabbaste vecka har swischat förbi - träning och spelkväll är väl vad som hänt, typ. Vi spelade ett för mig nytt spel, Shadow Hunters. Jätteroligt!

Imorgon inleds Vinterljus 2010 och jag har redan fått en favorit (tjuvkollade medan de monterade ljus i fredags). Så här såg det ut idag, ni får väl se hur det ser ut imorgon!

Jag har som en liten vana att varje år jag...

Publicerad 2010-11-09 20:44:04 i Allmänt

mms_img46979 (MMS)

Jag har som en liten vana att varje år jag byter från sommarjacka till vinterjacka och tvärtom lägga en peng i en ficka som present till mig själv. Idag var det första dagen med vinterjackan och visst fanns det något som prasslade i fickan! Men tji fick jag...

Coola killar

Publicerad 2010-11-06 22:45:20 i Allmänt

Lördag kl. 09.00 i soffan:

På med fleece, mössa och vantar för att klara resan ut till Svartåmynningen och trädgårdsarbete hos Åsa och Johan.

 

Lördag kl. 10.50

 

Möts av Johan i t-shirt. Konstig kille.

 

Lördag kl. 10.55. Jag själv har fått av mig fleece, mössa och vantar och står i t-shirt och hugger mig varm med yxan. Att ta bort stubbar är ansträngande. Vi får se var träningsvärken sitter imorgon, just nu känns händerna mest.

 

Johan: "Det känns som att händerna är radiostyrda"

 

Åsa har också bloggat om trädgårdsarbete.

Den ofrivillige städaren

Publicerad 2010-11-04 22:12:17 i Allmänt

Med hightech-mobil kommer det att man måste uppdatera systemet ibland. Bra så. Innan det var dags för uppdatering fick man steg för steg hjälp med att säkerhetskopiera allt på telefonen.

Att återställa funkade bra. För sms och mms i alla fall. Dock försvann ALLA kontakter så efter en halvtimme av knappande finns bara de som jag messat med sen 27 Juli numer i kontaktlistan. Men det räcker nog.

Stairmaster

Publicerad 2010-11-03 17:34:49 i Allmänt

1. NanoLC'n åt upp mitt prov och gjorde inget masspektra. Jag är nu med i samma klubb som Åsa som sjunger Hata Hata Hata HPLC

2. Ultracentrifugen d.ä. ville efter en timme inte låta mig centrifugera vid den hastigheten jag ville. Den gav mig ett felmeddelande (SPED????) och stannade långsamt. Långsamt. Låååååååångsamt.

3. Jag fastnade i en hiss i 10min. Den skakade 2ggr och sen fastnade den. Först svarade ingen när jag ringde på alarmklockan och då blev jag nervös men tillslut var det nån man som skickade en annan man att fixa ut mig.

Trappträning fortsättningsvis alt. ha mobilen med mig i hissen.

Och hur var din dag?

Hur lyckas man?

Publicerad 2010-11-01 20:36:22 i Allmänt

Den något suddiga bilden föreställer en garderobsblomma från stället där man kan plocka ögonbryn och annat bredvid ICA. Inte ens jag dödar min garderobsblomma!

Nu ska jag ägna mig åt min nya hobby: Leta pass. Igår letade jag i två timmar och det finns inga ställen kvar att leta på. Jag har tom kollat under badkaret.

Från början letade jag efter ett kvitto till reseräkningen. Då kom jag på att det ligger där passet ligger; i magbältet eller vad det nu kan heta. Sist jag vet att jag såg passet var vid boardingen i Schiphol när vi skulle hem till Linköping. Jag var ju hyffsat trött när jag kom hem så det kan ligga precis vart som helst.

 

To be continued

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela