vismut

Möte med Bossen

Publicerad 2007-08-03 15:08:10 i Allmänt

I morse hade jag möte med min Boss. I måndags när jag pratade med honom så gav han mig en reviewartikel och sa åt mig att läsa igenom den och att "tänka". Jag fattade nog aldrig egentligen vad et var som jag skulle tänka på. Tror att det var rent allmänt om jag hade några frågor och om jag vill stanna här.
I går ringde han upp mig och vi bestämde att vi skulle träffas idag. Han frågade också om jag hade "tänkt" och, ja, jo, "tänkt" har jag ju, men på rätt saker har jag int een aning om (det sa jag såklart inte).

I morse hade vi då mötet och det var egentligen inget speciellt alls. Han frågade vad jag tyckte om det jag läst och sen kom vi in på mitt alldeles egna projekt som jag ska börja med. Tillslut var jag tvungen att fråga om han hade som avsikt att behålla mig här flera år för jag vill veta om jag kan offra mina 1600 köpoäng i Stångåstaden för att flytta närmare jobbet.
Svaret blev att mjo, ville jag stanna så får vill han ha mig kvar OM han får pengar i november. Självklart kommer han att få pengar men eftersom han inte kan lova så vågar jag nog inte flytta än. Skulle vara väldigt jobbigt att inse att jag inte blir kvar här och tvinga flytta en gång till. Det är trots allt bara tre månader till november och jag kan nog klara mig i Lambohov lite till.

Idag går Rikard på semester. Han är ganska mallig eftersom vädret kommande veckan ska vara runt 25 PLUSgrader. Jag har en vecka kvar till semester...

Nu ska jag förbereda inför måndagen. Jag ska vara så duktig så att jag gör en att-göra-lista så att jag kan spara massor med tid på måndag - sen hemgång!

(Hahahahaha. Nu går Rikard hem och då öser regnet ner)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela