vismut

Räkna ord

Publicerad 2007-07-25 14:42:51 i Allmänt

Det har inte hänt speciellt mycket senaste tiden. I helgen var jag i Motala och b.la. så letade jag svamp. Plockade gjorde jag nästan inte alls...

Den här veckan är jag ensam på mitt labb. Är man inte i Moskva så är man i Glasgow och då är det stipendiaten som får se efter växterna. Jag har iåfs labbat på ganska bra senaste dagarna men jag lyder såklart min boss som skickade följande mening i lördags: "... Björn, take care and be cool. Do not overwork".
Jag tar honom på orden och har tagit sovmorgon två dagar den här veckan. Fast vad hjälpte det när jag som straff fick vara kvar längre på kvällen och avsluta det jag höll på med. Njae. Det var det värt.

Just nu håller jag på med att räkna ord. Ryssens lilla "artikel" som ska vara inlämnad på fredag (?) får ha max 1800 ord. När jag fick hans utkast innehöll den närmare 2050 ord. Det är faktiskt inte så lätt att ta bort så mycket. Första 70 var väl lätt men nu har jag 26 (lika många som det understrukna motsvarar) kvar att sudda ut. Som belöning (+ att jag gjort lite labbande) får jag mitt namn på "artikeln" (alltså, det är ingen riktig artikel utan mer en arbetsbeskrivning på vad vi håller på med just nu så att han kan visa upp på konferrensen - men ändå).

Det här inlägget innehåller 243 st ord plus rubriken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela