vismut

Summering

Publicerad 2007-06-25 16:44:52 i Allmänt

Har inte blivit något skrivet på länge. Här kommer en kort summering av vad jag har hållt på med:

Onsdag: Städdag på labb med efterföljande grillfest med arbetskamraterna.
Torsdag: Gick hem redan klockan halv 2 och gick ner på stan. Det tillhör verkligen undantagen att jag rör mig i centrum.
Fredag: Bakade en jordgubbstårta (plockade iaf fram vad som behövdes. Resten fixade Charlotta...). Åkte ut i skogen och plockade smultron (9st! (plus 4 blåbär)) och hittade ett nytt fågeltorn. Såg bara några svanar men det var kul ändå.
Åt jordgubbstårta, popcorn och såg en deckare på TV innan jag somnade kl. 12. Blev väckt av att Jonas ringde från krogen i Norrtälje bara för att han ville berätta att de spelade Basket case. "Va? Sover du? Det är ju midsommar".
Lördag: Åkte ner på Tornby bara för att inse att inte ens Maxi hade öppet... En glass på McDonalds och lite mat åp coop blev det iaf. På kvällen var det varma mackor, kubb och lite spel med Charlottas kompisar. Jag somnade klockan 4...
Söndag: Ner på Tornby igen. Nu var det MASSOR med folk där. Väl hemma saknar jag min mobil ->ner till IKEA igen för att hämta den. Cykel-mekning följt av godisätning i trädgårdsföreningen. Jag hittade en 50-öring från 1898 där! Trodde ett tag att den skulle kunna betala någon slags semester åt mig och på sätt och vis kanske den kan det. Busskortet jag köpte (fick...) kostade 170:- och sånna där mynt säljs för 200kr. Sparar nog pengen istället - lite kul.
image14

Idag: Har inte gjort så mkt på jobbet och snart kan jag nog gå hem. Ska nog ut till Berg och bada ikväll. Mitt nya busskort inbjuder till billiga, spontana utflykter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela