vismut

Helg

Publicerad 2007-05-06 20:03:56 i Allmänt

Helgen har varit OK. Lite tvspel (supermario World) på fredagskvällen och lördagsmorgonen. Lite gymmande följt av fest på kvällen.
Det var ett going away-party för ett par som ska göra ex-jobb i Mexiko - MASSOR med folk. Och karaoke.
Det fanns ingen mikrofon så jag fick ta i rejält när jag sjöng Summer of '69, Vandraren och en låt till som jag inte kommer ihåg.
Efter förfesten blev det HG. Var inte så mycket folk och rent allmänt tycker jag inte att det är lika roligt att gå ut längre. DJ'n spelade inte Jimmie Dean så länge jag var kvar trots att jag önskade den. Mesig som jag är så vågade jag inte stå för att jag ville höra den så jag sa att min flickvän skulle bli glad att höra den. Problemet är att hon är 7 mil bort eller så... Förra gången vi var ute var det hon som önskade den åt mig. Måste skärpa mig!


Idag har jag varit i Tornby. Mat (KÖTT!), en skjorta och en akvariepump fick jag med mig hem. Sen har jag legat ute i solen och jobbat på brännan.

  • Vad gör man när man har en del över efter montering av akvariepump även om man följt bruksanvisningen?
  • Steka fläskkotlett och champinjoner i bar överkropp rekommenderas inte.
  • 2 dagars arbetsvecka och 5 dagar helg önskas.
  • Hockey när det är >20grader ute känns - konstigt.

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2007-06-01 23:39:48

Jag hittade din blogg idag. Skandal att jag inte sett den tidigare. Och så såg jag att du köpt en akvariepump. Är du en ny robert nu? Akvariekillen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela