vismut

Olycka på väg till jobbet!

Publicerad 2007-05-09 18:11:01 i Allmänt

Idag krockade jag. Med en bofink! När jag cyklade till jobbet i morse så smällde det till på mitt smalben i en nedförsbacke. Vände mig om. Såg en vinglig bofink som fortsatte ut i trafiken men som verkade klara sig undan från en krock med betydligt hårdare föremål.

Idag har jag inte gjort så mycket men ändå gjort massor om ni fattar. Har suttit och tittat på hur översteryssen löser de problem som jag har haft men nu inser jag att han tar de genvägar den andra ryssen varnat mig för. I vilket fall så var det en givande genomgång.

Igår var det innebandy. Först till lite efter halvlek fick vi en avbytare och då sprang jag direkt och bytte. Trots att vi var både spelmässigt (något) och antalsmässigt (betydligt) underlägsna så vann vi 7-6. Återigen förbjuder min ödmjukhet att säga hur många mål jag gjorde. I alla fall så är den här säsongen helt sjuktbra målmässigt för mig. Kan bero på att jag har en ny klubba (och att bladet nu sitter fast på klubban) eller det faktum att vi alltid är så få spelare så jag får spela 80% av tiden.

Nu ska jag steka fläskkotlett och champinjoner iförd tröja...

Kommentarer

Postat av: Pierre

Publicerad 2007-05-10 14:00:14

Jag toppar bofinken med ett rådjur, joggandes!

Postat av: Pierre

Publicerad 2007-05-10 21:42:54

"tre månader är lång tid" Det sa jag förra året med ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela