vismut

At last!

Publicerad 2008-08-21 21:03:12 i Allmänt

Idag, nästan 3 år och 10 månader efter att jag blev remitterad, var jag på besök hos en specialisttandläkare som undersökte mina käkar. Nu har jag inte så stora problem fast ibland gör det lite ont och då blir jag på ganska dåligt humör. Dessutom knastrar det i dem ibland. Jag hade fått en stort frågeformulär med massor av frågor (vissa väldigt konstiga, 'äter du för mycket?' t.ex.) hemskickat som skulle vara ifyllt. Nu fyllde jag i svaren innan jag sprang maraton annars hade jag förmodligen svarat lite annorlunda på vissa frågor (känt dig yr? Energilös? Smärta i kroppen? Dålig matlust? Besvär att få luft?...). Med mig hem fick jag ett avslappningsprogram samt en instruktion för styrketräning av käkmusklerna. Jag fick även något som hon kallade skonkost (jag och tandläkaren har nog olika tankar om vad skonkost är). Det innebär inga sega kolor eller hårda saker närmaste tre månaderna. Jag fick heller inte tugga tuggummi (fast dte kommer jag nog fuska lite med).


Nu har de börjat renovera vår innegård. Idag har de slitit upp alla buskar. Ska bli kul att se hur det blir när det är klart.


Nästan gjort en vecka efter semestern nu. Måndagen var konstig för jag var som en nybörjare. Som tur var hade jag lite administrativa grejer att göra så jag slapp rulla tummarna. Nu är allt som vanligt igen och jag har läst massor och är så intresserad av att se hur mina nya experiment ser ut om typ en vecka.


Den här veckan har jag hört mer om barn (små sådana, typ spädbarn och lite äldre) än jag tror jag någonsin gjort. Förutom allt otäckt som kan hända så verkar det jobbigt. Alla har klagat :-)


Äckligast idag var en snubbe på gymmet som satt och bet på sin oduschade fot (!) när jag klev ut ur duschen. Jag tänkte fråga om det smakade bra men jag gjorde inte det...

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2008-08-22 09:55:37

Sånt där styrketräningsprogram för käkarna har jag också gjort. Ett HETT TIPS: Gå inte ut för hårt. Man får träningsvärk. Eller JAG FICK träningsvärk. Helt sjukt ont. Kunde inte äta. Det kanske är det som är tanken? Hmm...



Postat av: Björn

Publicerad 2008-08-23 19:32:51

Tack för tipset! Jag har inte kommit igång med träningen än dock.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela