vismut

Butterfly effect

Publicerad 2008-07-06 14:19:31 i Allmänt

I fredags undkom Umesh jag och två kompisar till regnskurarna och kunde sitta hela kvällen på min balkong innan vi gick till Platens. Det var hur varmt som helst coh hur mycket folk som helst på dansgolvet. Eller, det var mer ett knuffgolv. Dessutom verkade alla ha fått solsting för det var som folk sa till varandra lite här och där: "galet".
Umesh kom på ett eget sätt att inte göra av med pengar. Han lämnade in sitt betalkort i baren och väntade inte på att få tillbaka det. Det fick följder för resten av helgen.

I lördags var det till en början ganska fint väder och dessutom varmt. Jag försökte få med Umesh på ett bad men han var tvungen att få tag i sitt kort och dessutom trodde han på regn. Som tur var fick jag med mig Markus K och vi badade i Svartån (21grader), drack mangosaft och åt lussekatter(!; fast de smakade lite konstigt efter ett halvår i frysen). Jag lyckades dessutom bli solbränd i ansiktet för på kvällen började den röda färgen träda fram mer och mer.

Kvällen ja. Åsa och Johan ville grilla så planen blev att grilla i Flamman. Umesh trodde fortfarande på regn och den här gången fick han rätt. Det blev stekning av korv hos mig innan vi åkte vidare till "grillfesten". Eftersom Umesh kort fanns på platens så hamnade vi där igen. Det var mycket folk igen och Umesh sa något i stil med "hade vi inte varit här igår hade vi nog tyckt att det här var galet".... När Johan och Åsa gick hem sa Johan att dom skulle komma och hämta mig idag för att åka och bada - hoppas de inte kommer. Det är 6 juli, regn och 11.3 grader (plus...).


5 December 2006 klockan 22. 12.1 grader varmt... (obeservera min fina julprydnad i högra hörnet. Tydligen står en nisse och drar i en halv gris i koppel...)

Idag var jag och handlade. I kassan upptäckte jag att VISA-kortet inte fanns där. De var kvar i party-byxorna (för att jag skulle kunna ta ut pengar till kort-lösa Umesh) så det blev till att cykla hem från Priso och hämta kortet och tillbaka - i ösregn.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-07-06 15:03:40

Jag kan lova att vi inte kommer. Vi är frusna nog efter vår nyss gjorda promenad i regnet!!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2008-07-07 08:38:59

Bangar du ett bad när det är härliga 11 grader ute? Just det, du är ju klen Björn.

Postat av: Björn

Publicerad 2008-07-07 11:31:05

Tss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela