vismut

Malplacerad

Publicerad 2008-11-02 17:05:55 i Allmänt

Uppdatering angående min tvättning. Nyckeln till stugan har fortfarande inte kommit till rätta. Istället har huvudnyckelansvarig kommit och öppnat låset och lyft bort dörrarna! Det står en tvättkorg där inne och jag vet nog vems den är. Det är inte första gången den personen glömmer sin tvätt och glömmer att hänga tillbaka nyckeln. Men en hel vecka? Jag skulle i alla fall börja fundera på varför jag har så lite kläder.

I fredags var jag bjuden på Halloweenfest hos Jonas och Suss (jag gick hemifrån tidigt för det är kallt i min lägenhet ~18grader). Tyvärr hade jag missat en liten detalj i inbjudningsmesset så jag var en av få som kom outklädd. Många hade gått in ordentligt för utklädningen och hade riktigt fina utstyrslar. Eller fina och fina. Jag var som vanligt ärlig och sa till Lena att hon var ful...
Lena

Jag rekomenderar en promenad mellan simhallen och Tinnerbäckens utlopp i Stångån. Speciellt när det är mörkt. Väldigt fina lampor.

Rögle leder elitserien. Sjukt. Undrar vad man tänker i Malmö och i Leksand...

Ikväll blir jag bjuden på middag. Dags att diska så att det går att laga mat!

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2008-11-02 17:21:29

det är inte ofta man kommer undan med att kalla någon för ful, men jag tar det som en komplimang. denna gång...

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-11-02 20:34:23

Lagad mat, ojoj, där misstog du oss nog för lite piggare än vi var efter bilfärden :) Men montercarlo lagade ju god mat åt oss!

Postat av: Björn

Publicerad 2008-11-02 21:22:22

Lena: Ja, det var en riktig komplimang. Jag ska komma ihåg att ge dig fler komplimanger nästa gång vi ses - om du förtjänar dom dvs ;-)



Åsa: Mm, jag hade förväntat mig en tre-rätters. Fast det var en mycket god kebab!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2008-11-03 09:24:53

Jag väntade med spänning på vem som skulle laga mat åt dig. Och så var det ingen matlagning. Hmm, där rök mitt måndagshumör.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela