vismut

Möhippa

Publicerad 2008-10-17 17:33:01 i Allmänt

Igår var det möhippa för Hanna på jobbet. Hon höll visserligen på att förstöra det hela med att labba sent men jag fick (lite motvilligt från Hannas sida) hjälpa henne med sista steget i hennes labb innan jag cyklade ikapp resten. Förutom jag och Hanna var Rikard, Åsa, Pontus och Cissi med på möhippan. Först spelade vi "riktig" bowling och sen gick vi hem till Cissi och åt tacos samt spelade wii-bowling. Inte för att skryta men..... ja, jag skröt tillräckligt igår så det räcker med några punkter här och en siffra: 256.
Åsa och Cissi hade förberett något slags quiz med frågor till Hanna för att lista ut hur deras LasVegas-bröllop borde se ut. Alla svar sammanslagna pekade på ett bröllop med StarWars-tema. Men det skulle väl funka. Gifta sig med Chewbacca som vittne.
Jag trodde jag skulle ha ont i skrattmusklerna idag för vissa personer är helgalna. Som t.ex. att två av ovanstående personer gillar att fisa i tomma hissar innan de kliver ur dem. Inga namn nämnda (som tur är...) Sen fick fler än bara Rikard och jag höra om den berömda bävernäven. För er som inte vet vad det är så samlar man upp sina fisar i handen och kastar dom på personen man älskar. Japp...
Dessutom vet vi nu alla att ett skämt är roligast andra gången inom en minut som någon säger det.

Se och lär. Allt hänger på tummen ;-)

Hanna hade svårt att svara på vissa frågor. Andra var mer självklara som t.ex att Saturnus var perfekt för en bröllopsresa.

Återigen synd att det inte går att ladda upp rörliga bilder här. I så fall hade ni kunnat se Åsas lilla skutt i bowling-ansatsen för att komma fram med rätt fot vid rullningen...
Det är tydligt att vi börjar bli äldre. Vid halv tio var det fler än jag som började gäspa och folk pratade om att annars vid den här tiden är det dags för tandborstning. 20 min senare var det slut på det roliga. Haha.

Igår fick jag ett paket. Jag hade beställt en grej som vägde 1mg. Paketet vägde 2.5kg... Priset? Tja, 3400:-. Ett gram kostar alltså 3 400 000 och ett kilo 3 400 000 000:- ...

Idag har jag berättat för alla i de båda växtgrupperna att jag inte litar på någon alls förutom mig själv. Det slutade med att jag ensam blev ansvarig för att blanda till näringslösning för växterna. Perfekt!

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2008-10-19 17:14:17

Best möhippa ever, det var en riktigt bra (inte så sen) kväll! Tack gänget för det =)



(Innebörden av bävernäve sitter nummera inristat i hjärnan på mig, kommer aldrig att glömma det nu)

Postat av: Ulrika

Publicerad 2008-10-20 08:28:42

Usch ja, bävernäven har jag fått höra om förr. Säkerligen från samma källa...

Postat av: Björn

Publicerad 2008-10-20 22:30:07

Ja du Ulrika. Min gissning är att det är samma källa. Det vore konstigt om det finns fler konstiga människor som utför Bävernävar.

Postat av: ämmaklämma o åke....(han sitter iaf breve)

Publicerad 2008-10-24 22:12:42

tja björnen!



Roli blogg du har, snygg layout o så. Vafför säger du inte till är du åker till danmark??? det ligger ju i lund typ! Har en bästis i odense oxå, du kan få hälsa på henne nästa gång du åker dit. ang. badmössa, det e skitcoolt! eller så får du köra på öronpluggar....åke säger du inte kan det men det får du ha ändå säger emma...3000 m är ju nästan lika bra som oss, hänka på på vansbrosimmet vettja! va fint att du skaffat en deo,,,öööööh har du inte haft det förr??? björn hur går det m brudarna eg? kanske går bättre nu när du har köpt en deo iallfall...Jag har börjat läsa nature oxå, kollar varje nummer efter dej men jag får nog vänta, eller? nåt på G?



kläm kläm på stjärten



emma o åke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela