vismut

Student igen

Publicerad 2008-09-21 11:14:21 i Allmänt

Nu har jag en ny studentmail. På Syddansk universitet i Odense. Jag har fortfarande inte lyckats logga in där men det är nog skit samma. Idag åker jag, Åsa och Rikard till Odense på mass-spektrometrikurs hela veckan. Vi ska ha "boots" med oss så jag undrar vad de har planerat för något utöver (?) själva pluggandet. Jag måste erkänna att jag är lite nervös. Inte så mycket för själva kursen utan mer att jag ska dela rum med Rikard. Jag har ju hört om hans skumma drömmar som gör att han springer omkring i rummet på nätterna. Brr, jag har försökt att byta med Åsa så att jag ska få enkelrummet men hon har väl också hört om hans drömmar så hon tackade nej... Det här med drömmar är kanske något speciellt för vår grupp. Hanna blev ju jagad av monster i mass-spektrometrirummet i veckan :-)
Tur att jag själv är normal...

I veckan har jag lyckats spränga ett eppendorfrör i småbitar. Jag höll på att mosa blad i flytande kväve och sen överföra pulvret till röret. Jag vet ju att man inte ska stänga röret men efter ett tag så trodde jag att allt dunstat och stänger. När jag böjer mig fram för att märka röret säger det PANG! (enormt högt, verkligen!) och röret exploderar. Jag kände mig lugn för jag hade ju labbglasögon. Sen börjar Hanna dilla om att jag kunde fått plastbitarna i pulsådern etc. Skvallerbytta-Hanna lyckas ta upp ämnet framför Bossen så vi alla fick en säkerhetsgenomgång på gruppmötet...

I fredags blev det golf, tennis, bowling och MarioCart med Stefan.

Igår var det gym, bad, bastu och Flammanutgång (sjukt billig öl!)

Ulrika: igår morse låg jag kvar i sängen, läste corren och lyssnade på 'Stil' på radion. Nu vet (visste) jag massor om de olika modehusen!

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2008-09-22 08:32:04

Äntligen lär du dig något VIKTIGT!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela