vismut

Comeback x2

Publicerad 2009-08-10 22:18:04 i Allmänt

Sista semesterveckan blev den bästa! Tyvärr hann jag inte följa med ut på någon mer båttur för det fanns så mycket annat att göra. I fredags förlängde jag min segersvit i tennis genom att slå en nyhemkommen Umesh i två raka set. Sen gick jag till Tinnis och simmade 1km och la mig i solen. Där låg även ett par fyllegubbar och jag fick höra en mycket snuskig fräckis... På kvällen grillade vi hos Christian och sen begav vi oss ner till Platens. Grym musik som vanligt men: Vart går alla andra 26åringar??? Nu var vi nästan samma gäng som på Mallorca och återigen var vi äldst. Harrys nästa?

När andra låg bakis och bad om att få bli skjutna var jag i Vidingsjö och tog en tur i löparspåret igen följt av en slapp eftermiddag på Tinnis innan det var dags att skjutsa Johan och Åsa. Ja, efter förra inlägget försökte jag sova innan det var dags att hämta dem igen men det var helt omöjligt. Varmt, jobbiga kuddar och fruktansvärt jobbiga linser (hade glömt etuiet) gjorde att jag inte lyckades sova många minuter innan Åsa ringde 03.15 och ville bli hämtad. Jag var inte i säng hemma förrän kl. 5 och efter två sena nätter i rad var jag rätt sliten. Man är ju inte 25 längre hahaha.

Igår blev det bad med Johan och Åsa samt Hanna och Christoffer i Stora Rängen och idag var det dags för jobb igen. Det var lugnt. Jag tog sovmorgon och var på jobbet straxt innan kl. 9. Som tur var så kändes det väldigt lätt att jobba - skönt!
Igår tänkte jag att "nä, jag ska inte jobba så mycket helger i höst" men idag tänkte jag direkt att "hmm, jag kanske kan göra det där experimentet på lördag!". Det måste väl innebära att jag gillar mitt jobb?

Rejäla blixtar och smällar idag. Jag tycker åska är spännande!

Idag var det också comeback på Bodyattacken. Fyyyyyyyy så svettig jag blev!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela