vismut

Mot strömmen

Publicerad 2009-12-05 21:28:19 i Allmänt

Så tråkigt! Tänk om det kunde ha varit samma väder idag som i onsdags. Dvs sol och kallt. Istället mörkt, blött och ruggigt. Jag gjorde en blixtvisit på Tornby men grejen jag har beställt hade inte kommit än så jag fick åka hem tomhänt.
Sen åkte jag till Hanna och hjälpte till att flytta. Hanna har bär-förbud och det är väl perfekt när man ska flytta. Tur man har starka kompisar. Superfint hus de har fått tag på i alla fall.

Jag kunde dock inte hjälpa till mer än några timmar för sen skulle mamma och pappa komma in och hämta grejen jag beställt som inte kommit. Vi gick Vinterljus åt fel håll och åt pizza. Som jag skrivit tidigare så är kristallkronorna även i år min favorit!

Bling Bling for the People #2


Igår var det champange-firande av Rikards Plant Cell-artikel efter min presentation på gruppmötet. En mugg och så var jag lite snurrig så där kl. 10 på förmiddagen. Forskarlivet är hårt...

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-12-06 20:50:31

Mysigt med vinterljus! Det är min brors (och hans frus) kompisar som gjort de med kristallkronorna.

Postat av: Björn

Publicerad 2009-12-06 21:37:12

Jasså? Tufft! Hälsa att de är det bästa med hela Vinterljus!

Postat av: Hanna

Publicerad 2009-12-07 11:14:17

Kristallkronorna är jättefina och jag gillar också de beslöjade lamporna i järnvägsparken. De ser lite ut som spöken/andar som flyger omkring i vinden, enkelt att göra och det är ett kul resultat.



Tack för hjälpen med flytten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela