vismut

Comeback

Publicerad 2009-02-18 19:58:23 i Allmänt

Förra veckan missade jag bodyattacken pga en förkylning och i måndags missade jag Madde-passet för att det blev fullbokat så jag gick idag istället. FY TUSAN SÅ JOBBIGT. Inte på samma sätt som annars utan mer att kroppen vant sig vid att slappa och inte orkade ta i. Usch. Och inte lika bra instruktör heller. Hehe, först skrek hon "kom igen nu tjejer" men sen upptäckte hon att det faktiskt fanns en kille (jag alltså) så sen fick hon ändra sig.

På fredag ska jag hålla presentation på gruppmötet. Eftersom jag inte har fått (skaffat?) några resultat på flera månader nu så hade jag svårt att välja vad jag ska prata om. Jag fick för mig att prata om programmerad celldöd och det ångrar jag djupt nu. Visst, det är spännande men man vet väldigt lite om det just för växter så det känns lite hopplöst. Dessutom har jag ingen ro att sitta och läsa. Det kommer förmodligen att bli WPE och MWFPE. För er som inte är inne i Venerlab-tugget betyder det Worst Presentation Ever samt Most Work For a Presentation Ever. Aja, jag har ju en hel dag på mig imorgon. Hoppas motivationen stiger i takt med stressen...

Igår kväll var Securitas här och luftade mina element. Det var luft, luft, luft och luft i dom och 16,5 grader i rummet. Idag är det varmare: 17,1................................................................................................. Hur som helst. Jag tror jag ska bli väktare så jag får gå omkring med handbojor i hölstret. Det ser coolt ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela