vismut

Grattis!

Publicerad 2009-02-12 20:00:36 i Allmänt

Idag fyller farmor 90 år! Imponerande, jag har redan bjudit Hanna, Rikard och Pontus på mitt 90års kalas...

Igår var det Institutionsdag på jobbet och på den en fin middag på Konsert&Kongress. Det var verkligen roligt! Vi blev indelade i lag och fick uppgifter att lösa. En del var riktigt svåra men jag är imponerad av hur vissa verkligen engagerade sig i att lösa uppgifterna. Jag nöjde mig med att lösa uppgifter man klarade m.h.a internet och Y-kompisar. Det gäller ju att skapa sig kontakter så vad kan väl vara bättre än att sitta mitt emot prefekten på middagen? Nä precis. Hanna siktade också högt och hamnade vid pro-prefekten. Hanna ja. Hon var med i det vinnande laget och fick en hockeybiljett utan att hjälpa till alls! Mm, men det var synd om henne för hon åt av efterrätten och eftersom hon är allergisk mot pistagenötter så vet hon ju inte hur dom smakar - nu vet hon, stackarn.
Intressant att se hur Årets Linköpingsbo kan få ~200pers. att dansa små grodorna (small frogs dock) när han spelar dragspel.
Själv kände jag mig efter ett tag tvingad att sitta lite tyst för jag drack både mina egna och plan12-Anitas vinglas och man hade ju ändå prefekten till bordet... Jaja, kom väl hem 23.30 men vad jag vet så var det ingen på min avdelning som var kvar längre än mig och ingen var heller FÖRE mig på jobbet idag. 07.50. Oj så jag kände mig duktig!

Nä, nu ska jag stryka kostymskjortan. Smörgåstårta till lunch och licenciatfestmiddag på Le Bistro imorgon. Kanske Din Mamma på NH efteråt?

Förresten, jag fixade förmodligen mitt första pek i en hiss i tisdags! Numera är jag flyttad från acknowledgements till authorlist (5e namn. Bak vid professorerna;-) hehe). De jag gjorde exjobb hos ska skicka in en artikel och jag fick reda på att de använt MIN figur i artikeln för att det var en sån fin bild. Jepp, Don't be shy about these things, sa Bossen till mig. O nej, äras den som äras bör - även om det så är för ett 5e-namn...

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-02-13 13:10:52

mmm! tack för tårtan. Jag, Siri och Cissi delade på den :)

Postat av: Björn - snäll

Publicerad 2009-02-14 10:36:08

Lägg av!?!?! Tre pers som delade på den? Hoppas ni åt något mer också :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela