vismut

Vita läppar och svarta ögon

Publicerad 2009-03-26 19:51:47 i Allmänt

Oj! Jag tror att jag just skrämde en man från hyresgästföreningen. Men han var värd det. Jag städade i akvariet när det ringer på dörren "Kul! Umesh!", tänkte jag. Näpp, det var från hyresgästföreningen och han började småprata om vilket bra läge min lägenhet har och hur de var duktiga på att förhandla ner hyrorna. Jag, lätt stressad, försöker få honom att komma till saken. Drar min line om att jag aldrig köper något via telefon och vid dörren så ge mig information jag kan läsa.

Nej, det hade han inte. Och "hur ska vi nå till dig då? Det är så här vi värvar." Jaha, och så fortsätter han att tjata. Det är då mitt tålamod tryter och jag blir irriterad på honom.
Han ryggar bakåt och säger något i stil med "oj då" visar sitt leg för mig (?) och börjar gräva i sin väska. Ser man på, han hade läsbar information trots allt ("för den 1 på 1000 som är som mig") och ville att jag skulle ringa honom när jag ville skriva på.
Yea right. Hade jag haft en privat hyresvärd så hade jag lätt gått med men har man Stångåstaden så känns det som att det kvittar. Aja, hoppas han inte drömmer mardrömmar om mina svarta ögon inatt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela