vismut

Ny vecka och nya tag

Publicerad 2009-05-18 22:20:58 i Allmänt

Jaha, SOF avklarat och det var väl inget speciellt. Roligaste var när Magnus, solidarisk som han är, köade med oss andra loosers istället för att ta sin VIP-ingång. När vakten sa till honom att han hade fel färg på sitt armband svarade han "Nej då, det här är VIP-biljett" Umesh och jag asgarvade... Det bästa med Magnus som VIP var att han fick gratis öl och att han fick ta med ut till oss törstande loosers med vanliga Alumni-biljetter.
Det var ganska så kallt så vi tillbringade större delen av tiden på dansgolvet. Tyvärr var det väldigt lätt att tappa bort folk man ville umgås med men Umesh och jag höll ihop hela kvällen. Vi åt en tacotallrik innan vi gick hem men köttet var slut så vi fick vegetariskt. Kan säga att min mage inte pallade det så bra - vädring av sovrummet krävdes när jag vaknade...

Jaha, så kom den då. Hyreshöjningen. 5005:- -33kr i underhållsrabatt=4972:- /mån. Men det är faktiskt väldigt fint här nu. Både inne och utanför. Sämst är dock torkrummet i tvättstuganmen jag funderar på att dra iväg ett klagomail.

Simmade 40 min igår med badmössa. Jag vet inte jag men det var ju faktiskt värre för när vattnet väl letade sig in så åkte det ju aldrig ut. Fetvadd kanske är lösningen.

Nu är det sängdags för en utpumpad bodyattackare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela