vismut

Helg i Motala

Publicerad 2009-11-02 19:35:33 i Allmänt

Febern efter sprutan försvann ganska så fort. Torsdagen bjöd dock på en betydligt ömmare arm. Dessutom slog Rikard mig (för första gången någonsin) hårt på armen när han tyckte jag var långsam vid masspeken. Jag flög av stolen, gick ner på knä och skrek några väl valda ord.

Sen var det dags för middag på Yogi. Helt ok mat. Lite starkt men så är jag inte så van vid stark mat heller. Jag tycker att det är roligt att sitta och prata med en Senior Scientist som berättar om deras forskarliv och det blir mer avslappnat när man gör det på en middag än på labb. Lyckad kväll även om servitören lyckades armbåga mig på, just det, vänsterarmen...

På fredageskvällen åkte jag till Motala för första gången sen semestern. På lördagsmorgonen var planen att efter en liten tur på stan springa i en nerlagd slalombacke tillsammans med Oscar. Ojojoj. Vi skulle köra 10st gånger uppför den där backen men jag kände redan vid första att det här går inte. Oscar fortsatte och sprang hela vägen upp medan jag skippade sista stigningen. Jag blev extremt trött, flåsig och yr. Dessutom fick jag blodsmak i munnen. Kanske inte så konstigt eftersom det var en hård backe men jag återhämtade mig inte som vanligt heller. Jag tolkade det som att min slappmånad tagit ut sin rätt. 8st intervaller blev det i alla fall.

Efter att ha åkt och tittat på en racercykel jag ev. ska köpa så insåg jag under en hektisk timme att det förmodligen var något annat än dålig kondis som gjorde att jag blev så trött. Eftersom min förra ordvits blev så uppskattad och ni inte vill ha detaljer, jag lovar, kan jag väl bara konstatera att jag blev skitskjuk.

Hehe, men jag och Oscar hade bestämt att vi skulle ut och dricka öl på Harrys och dit tog jag mig i alla fall ett tag. Fortfarande är kroppen aningen avslagen efter helgen så slappmånaden förlängs med några dagar men snart är det äkta hårdträning som gäller!

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-11-03 08:16:31

Love it! Ja alltså inte att du blev sjuk. Men din vits!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela