vismut

Thank God it's Monday!

Publicerad 2009-11-22 21:04:28 i Allmänt

Först: Förlåt Panic at the disco! Det var inte ni och Darin som tjatade ut mig igår. Det var Lily Allen och Darin. Men varför det konstant stod Panic at the disco och en låt med jättelångt namn istället för Lily Allen och Not Fair fattar jag inte.

Igår åkte jag hem till Åsa och Johan och åt varma mackor och spelade spel - Bet your brain. Det är ett frågesportspel men man spelar hela tiden på om man tror att motspelaren ska klara frågan (innan man fått se frågan och bara vet kategorin alltså). Jag kom sist båda gångerna och Johan vann båda rundorna. Johan lyckades också imponera på mig genom att bilda helt sjuka 49 ord av bokstäverna i orden "konst och kultur" på två minuter! Själv kom jag upp i 17 men så spelar inte jag Betapet längre. Det är såååååååååå februari-mars 2004..... Sånna där uppgifter får mig att tänka på Brainstorm-spelande med Charlotta och hur värdelös jag var/är på att komma på massor med ord på kort tid. Jag tror inte jag vann en enda gång mot henne. Priset den här gången formades till att vinnaren fick klippa förloraren så nu har jag 7mm stubb igen.

Idag har jag suttit med Alex i princip hela dagen. Vi tom åt lunch ihop. Simskolan gick väl sådär för jag är skittrött men jag var ändå 13s snabbare på 25 meter frisim än vissa. Hehe, med andra ord innebar det att jag fick vila i 15s innan det var dags för nästa 25m-spurt medan vissa andra fick vila två... Jag tror också att jag kommit på orsaken till att jag gör konstiga bröstsimsbentag med högerbenet. Det kan vara så att jag allt för många gånger sparkat in i linorna och eftersom det alltid är motsols simning i bassämgen så är det ju högern som får stryk och att jag då utvecklat en teknik för att undvika ont i tårna. Maja tyckte i alla fall att det såg bättre ut idag. Magnus också men han var tvungen att lägga till att den form av bröstsim jag utövar kallas för tant-sim.

 

Oops. Ont om toalettpapper var det ju gott om. Suck.

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2009-11-23 23:03:46

tantsim hehehe själv kallas jag för kattant av min egen svägerska



ps. arwen hälsar att vi har ändrat färgen på texten. hoppas den är till belåtenhet

Postat av: Lena

Publicerad 2009-11-23 23:05:51

hehehe tantsim, själv kallas jag för kattant av min egen svägerska



ps. arwen hälsar att vi har ändrat textfärg på bloggen. hoppas den är till belåtenhet

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-11-25 10:45:54

Jag börjar känna mej revanschsugen nu!

Postat av: Björn

Publicerad 2009-11-25 12:49:44

Taskigt för dig då att du har lovat bort dig hela helgen...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela