vismut

Don't wanna be an american idiot

Publicerad 2009-10-13 21:05:19 i Allmänt

Pust! Hemma efter 13h på labb. Det var inte tänkt att det skulle bli så länge men ibland vill man bara göra klart för att spara en hel dag. Jag är inte klar än heller, lite mat o slapp och så måste jag nog upp en halvtimme igen...

Men allt är inte jobb. I söndags var jag ju på Green Day! Tyvärr har jag inga bilder. Jag hade planer på att försöka smuggla in min systemkamera men då det var långt mellan Globen och bilen orkade jag inte med eventuellt krångel vid visitationen om de skulle hitta kameran. Tur var väl det för killen framför mig hade sin kamera i väskan och den hittade de och förbjöd honom att ta in den "Det står på din biljett".

Vi (Jonas, Suss och Ida) hade riktigt bra platser. Jag tycker att det var en bra konsert (fick bra kritik i tidningarna också). Dock tycker jag att Billie Joe flamsade lite för mycket med publiken men jag antar att det inte går att studsa runt i samma tempo i 2,5h så ok då.

Bäst? De gamla låtarna så klart. Basket case, American idiot och avslutande Good riddance (time of your life). Men allra bäst kanske Minority lite otippat var. Eller nä, Basket case :-)

Jag har gjort en liten mini-genomgång av min lilla men ack så stabila cd-samling och kommit fram till att American Idiot-skivan förmodligen är den bästa skivan jag har.

Nu vet jag vilka andra som lyssnar på Green Day. Män 40+ och flickor <16. Jag kan ju säga att jag ALDRIG sett så många konstigt sminkade flickor i trasiga strumpbyxor och korta kjolar med hängslen som i Globen i söndags. Jaja, en av låtarna fick ju omdömet "Fjortis-punk" i recensionen så något är det väl som tilltalar dem - och mig...

Green Day har ju gjort väldigt många låtar så självklart fanns det några jag gärna skulle ha velat höra men som inte spelades. Ett tag satt jag och hoppades på att de skulle spela Wonderwall. Tur jag inte skrek ut det högt, kom på att det är Oasis som gjort den! Hahaha. Nej men Macy's day parade och Nice guys finish last hade jag velat höra live.

(www.unt.se)

Kommentarer

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-10-14 14:18:05

Ja jag lyssnade ju på Green Day. I åldern 11-14 år. Hmmm..

Postat av: Björn-emo?

Publicerad 2009-10-14 21:43:05

Hade du massor med svart kajal, trasiga strumpbyxor, kjol och hängslen också?

Postat av: Ulrika

Publicerad 2009-10-15 08:23:57

Alltså, vad tror du? Pretty in pink..eller nåt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela