vismut

Mat mat mat mat mat mat och musik

Publicerad 2010-12-05 20:57:03 i Allmänt

Efter högrepspass (=jobbigt) på gymmet skyndade jag mig ner på stan för någon form av shopping med Sebastian. Jag skulle köpa jacka och jag köpte en jacka och jag är glad att Sebastian stod ut med en hungrig och shoppingfientlig Björn.

Sen snabbt hem och byta om för adventskonsert i St. Larskyrkan. Sitta tyst och still i 90min är som bekant inte min grej och även om de sjunger bra så uppskattar jag det inte fullt ut.
Från kyrkan vidare till Eva-Marias säng (som återfinns i köket!) från vilken jag kunde se Jacob och Meenu laga god indisk mat utan chili så att även jag kunde äta den. Mums!

Det är SÅ BRA att kunna äta mycket när något är så gott! Johan försökte han också, hehe.

Och när är man som mest hungrig? Efter att ha varit i simhallen! Så innan dagens julbord simmade jag lite. Men så mycket barn det är överallt; nästan som katter som konstant springer framför fötterna på en. Tur de inte är i motionsbanan i alla fall.

På julbordet var det skönt att vara omringad av andra storätare. Någon tog dessutom köttbullar och revbenspjäll samtidigt som desserten så att han inte skulle gå miste om nått...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela