vismut

Alive and kicking

Publicerad 2011-04-16 19:15:57 i Allmänt

Oj då. Den här veckan försvann visst fort utan speciellt stor bloggaktivitet. Inget hände dock förutom att jag i torsdags hade en dipp och verkligen inte hade lust att träna och hade en minilivskris och funderade och googlade på jobb som jag kan tänkas ha efter disputationen.

Popcorn till Criminal minds blev det också. Det är faktiskt en enormt stor skillnad att se CM på platt-tv jämfört med tjock-tv! Vilka färger! Det är som att man är med i serien själv på något vis.

Efter tre (eller fyra? Hmm) öl igår hade stans nuförtiden mest lättpåverkade kille lite lätt huvudvärk i morse. På eftermiddagen tog han med sig några bullar ut till husägarna vid Roxen och fågelskådade samt demonterade antennkabel.
Johan försökte elda

 

Ikväll blir det fest i min trappuppgång men det verkar vara vettiga personer som har inflyttningsfest och inte som idioterna i trapphuset bredvid som stör nattsömnen varje helg...

 

 

Nu märkte jag dock inget igår för jag var ju som sagt och drack öl med BodyAttackare. Grilla skulle vi också göra men det tog en bra stund innan maten blev klar. Stämningen sjönk en aning när hungern ökade och blodsockret sjönk (inte mitt för jag åt godis!). Madde tyckte att vi skulle steka istället när klockan närmade sig 21 utan att fläskfilén och kycklingen var klara. Jag var i alla fall sjukt nöjd med att bara ha korv med mig för den var både god, köttig och varm!

Här tog vi ett kort att skicka till Jörgen för att få honom att snabba på men just när jag tryckte av ringde det på dörren...

 

Superkamera på mobilen. Vad gör 5Mpixlar när fokusen suger i dåligt ljus?

Kommentarer

Postat av: SofiaA

Publicerad 2011-04-18 10:30:01

Haha! Gillar lappen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela