vismut

14 dagar 7 timmar 47 minuter

Publicerad 2011-12-31 13:48:48 i Allmänt

Jag har på tre dagar fått två kommentarer om att jag ser vältränad ut. Jo visst, jag ser också att det hänt grejer och anledningen är väl just 14 dagar 7 timmar och 47 minuter. Eller motsvarande 56,5min träning per dag i snitt de senaste 365 dagarna.

Jag hade en målsättning att snitta en timme träning per dag i år men missade med 21 timmar vilket får räknas som godkänt trots allt. 10 timmar försvann redan i januari när jag hade årets enda förkylning och att jag fått träna på utan uppehåll och comebacker har självklart också bidragit till att jag är bättre tränad än någonsin.

SJUKT är var det är att löpning ligger på andra plats över mina vanligaste träningsformer. Fatta att majoriteten av den tiden samlades under 5-6 veckor. Fatta hur mycket jag sprang då.

Mars blev sämsta träningsmånaden. Minns att jag var ganska sliten i kroppen efter Öppet spår och att jag drog på mig mjölksyra väldigt lätt veckorna efter vilket innebar ganska så korta pass. November får, för andra året i rad, räknas som bästa träningsmånaden. Mycket varierad träning och inga riktiga långpass men ändå nästan 30 timmar.

Statistik från http://www.funbeat.se/


Till 2012 sätter jag inte upp något mål. Jag vet inte alls hur mycket jag kommer hinna träna i vår men jag hoppas att jag kan ligga runt en timme per dag även nästa år.

Kommentarer

Postat av: PL

Publicerad 2012-01-01 20:54:18

Imponerande siffror! För min del var det faktiskt styrketräning som otippat låg i topp, följt av combat, vilketl kanske inte var så otippat... Jag antar att du också med jämna mellanrum får frågan; hur hinner du?

Mål för 2012 kommer jag att ha, men de kanske mera ska ses som ambitioner...

Träna på!

Postat av: Björn

Publicerad 2012-01-01 21:28:40

Combat kommer ligga ganska högt på min lista när vi summerar 2012, definitivt! Ang. om folk frågar hur jag hinner så får jag faktiskt inte den frågan så ofta. Jag har ju inget annat liv, haha. Nej men, skillnaden mellan oss två är du att du tillbringat nästan all din insamlade imponerande tid i gymmet mån-fre medan jag samlat det mesta av min på långa söndagscykelturer vilket gör att folk inte vet vad jag gör. I veckorna resten av året är jag inte så extrem - bara målmedveten och planerande. Ska bli intressant att se hur du sköter din träning i USA. Fortsätt med Funbeatandet så jag kan ha koll på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela