vismut

Upprört

Publicerad 2011-12-19 19:45:51 i Allmänt

Började morgonen med att få höjd puls för en kort sekund. Hanna och jag avhandlade helgen och när vi kom till söndag kväll ~kl. 21-22 insåg vi båda att vi suttit och slitit våra hår över samma sak:

SKL söker en forensikeraspirant för brandkemiska undersökningar

Ja alltså, när det väl kommer ut ett masspektrometrijobb I LINKÖPING finns det ju inget annat än att söka även om vi båda vet att de inte vill ha oss där. Jaja, söker man inte tjänsten så får man den ju absolut inte.

Hur som helst så var det inte själva ansökan och jobbet som gjorde oss upprörda utan snarare det /&%/&%()/&!%& sättet ansökan skulle in på. Här sitter man på sitt CV och sitt personliga brev och så ska man skapa sitt CV steg för steg med förinställda val som inte riktigt passade det man sysslat med utan möjlighet att ändra. Va i he...? Kan ju säga att min doktorandtjänst blev registrerad som både arbetslivserfarenhet och utbildning. Jaja, de vill ju inte ha oss ändå så skitsamma men hoppas inte fler jobb ska sökas via den här portalen.

 

Inte för att jag har något riktigt drömjobb men ända sen jag började gymnasiet har jag velat jobba på SKL. Det vill jag fortfarande och den här tjänsten verkade faktiskt både varierande och utmanande så det är bara att hoppas att de vill ha mig trots den kommande doktorstiteln.

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2011-12-20 09:35:26

Ja det var ju inga vackra ord vi använde för att beskriva den där jobbsökarportalen direkt...



Efter att de har läst världens sämsta CV som lades in i vredesmod med fel rubriker och skit överallt så lär ju chansen att få jobbet vara lika med 0.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela