vismut

Sleepless in Linköping

Publicerad 2011-02-13 18:42:06 i Allmänt

Nu får det vara nog!
Vad är det för skillnad på 75min spinning och 90min spinning? De där extra 15minutrarna tar musten ur mig. Kanske inte under passet men efteråt. Jag hinner till exempel bara ner på stan en kortis innan jag måste hem för ett toabesök och hamnar jag i soffan ligger jag där helt utslagen. Huvudvärk får jag också.

Men igår var det till att bita ihop för på kvällen var jag bjuden på mat och melodifestivalstittande med BodyAttackare. Riktigt kul att träffa dom vid annan tidpunkt än tisdagar kl. 18.00 iklädda träningskläder.

Rille, som känner mig allt för väl, frågade i veckan om jag skulle festa till det med två folköl under kvällen. -Nä, tre, svarade jag bara för att han inte skulle få rätt. Mm, är det formtoppning så är det.

Hemma igen kunde jag bara inte somna. Jag var varm, hade huvudvärk och förhöjd puls. Baaa, i kombination med dagens tröga skidföre och de få timmarna sömn fick jag tillbaka öppetspår-känslan från förra året.

Och den där Johan åker helt plötsligt lika snabbt som mig. Jag är impad (och lite skraj)!

Otroligt skidväder!


Regnbågs-julklappsstrumporna från familjen Jufvas skulle aldrig få följa med på träningsdagar men nog tusan råkade de sitta där igår. Aja, den här gången gick det bra och det var inga konstiga typer som fick för sig att prata med mig.

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2011-02-14 22:00:54

Jag är impad över all skidåkning. Med den här träningen i ryggen så måste ju det gå mycket bättre på Vasan i år? Jag förväntar mig iallafall en supertid!



Snygga strumpor förresten, vi får koordinera strumpdagar på labbet så att vi båda har fina randiga färgglada strumpor på oss.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela