vismut

Höstdagjämning - dags att lägga på hullet inför vintern

Publicerad 2011-09-23 17:02:36 i Allmänt

Imorgon är det dags för Lidingöloppet. Äntligen! Jag har startnummer 51486 och startar kl. 13.10. Jag utgår ifrån att det kommer komma upp någon form av resultat där man kan följa mig på Lidingöloppets hemsida.

Hur är formen då? Jo då. Jag var i mitt livs bästa form för 3veckor sedan. 28 år och 5 månader gammal var min peak (om jag nu inte ger mig på en Ironman om jag får en 30årskris) rent träningsmässigt. På tre veckor hinner den ju inte försämras så mycket men jag vet inte hur kroppen reagerar efter 20km när den inte fått springa på 2v men jag ska absolut starta i mitt 5.30-tempo för att satsa mot 2.45. Shy boys will som sagt never kiss beautiful girls.
Ont sista milen kommer det att göra oavsett hur kroppen känns så det är bara att köra på. Även om den inte fått springa de sista två veckorna så har den sprungit tillräckligt ändå tycker jag. 34,5 mil sen 1 aug.

Från mitt funbeatkonto


De där rutorna som nästan sågs ett tag försvann ganska snabbt när jag inte sprang längre och hade nog mer att göra med vattenstatusen i kroppen än fettdepåerna. Fast. De har nog också minskat de också har jag en känsla av...:

Och kostymbyxorna ska vi inte tala om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela