vismut

They tried to make me go to rehab, I said no, no, no

Publicerad 2011-09-11 18:24:51 i Allmänt

Förra söndagen var jag bekymrad över ena vaden. Senare på kvällen gjorde jag en rörelse med benet så att det högg till i låret också och nu är det låret jag är mer bekymrad över. Efter att ha genomfört årets dummaste löppass i onsdags pratade jag med Oscar i telefon och han frågade vad fan det är för träningsprogram jag följer som har så lite vila - klart du blir skadad. Men fram till förra veckan har som sagt kroppen känts fantastiskt bra.

Mm, det var vilodag i torsdags men jag vilade dessutom både fredag och lördag från löpning men idag ville jag försöka igen. Det går rätt bra när jag är varm och det kändes rätt hyfsat idag men jag stannade efter 19km istället för efter 24. Dumt att göra dumma saker med bara två veckor kvar.
Om jag ska beskriva känslan jag har i benet får jag jämföra det med de gånger jag varit överansträngd i axeln/armen. Armen känns lam och man tror inte att man ska kunna lyfta ett mjölkpaket men ändå lyfter man det utan problem och det känns inte ens att man lyfter det.

Scary.

Kramp i vaderna under LL ska, efter funbeat-läsande och letande i garderoben, undvikas m.h.a kompressionsstrumporna mamma tvingade mig att köpa till Kina-flygturen. Tydligen är de bra att använda efter träningspass också. Hoppas på icke-shorts-väder under LL.

Haha! Visst att jag har smala fötter men vad är det här?! Såg det först nu.


Igår plockade jag svamp. Lite drygt 5liter hittade jag men efter att jag förvällde dem kändes det bara som lite skrap på botten i kastrullen. Det fanns massor av trattkantareller men de var så små så istället för antalet liter svamp hade antalet svampar den här gången varit ett bättre mått på framgång.


Skum vecka som börjar nu. Institutionsdag+finmiddag på torsdag samt disputation+disputationsfest på fredag. Blir till att jobba hårt mån-ons.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela