vismut

Kroppsarbete

Publicerad 2012-04-29 21:25:57 i Allmänt

Inledde racersäsongen med en lugn tur runt stora Rängen igår. Väldigt skönt! Tyvärr hade jag tyvärr glömt att ta med vattenflaskan. Vet inte om det var därför som jag efter stretch, dusch och kvällsmat höll på att somna redan kl. 20. Vid 22 var det inget idé att kämpa emot längre och jag vaknade 10 timmar senare.

Snabb frukost och sen cyklade jag ut till Åsa och Johan ihop med Åsa. Japp, ihop. Hon tog sin nya snabba elcykel in för att pipettera 3min och sen hem igen. Cykeln kan sättas på olika hastigheter men hon hade inte förstått varför man inte alltid skulle cykla med mest hjälp - jo, när man cyklar ihop med någon...

Turbo-Åsa 25m framför mig...

 

Sen grävdes det nytt trädgårdsland för hela slanten. Solen lyste och snart grävdes det i t-shirt. Sigge var däremot inte någon solstråle idag direkt.

2x5m

 

Tyvärr tänkte vi till lite innan vi började täcka över täckfilten med fin matjord och kom på att vi kanske skulle gräva lite djupare än att bara ta bort gräset eftersom morötter faktiskt växer neråt. Jobbigt det blev helt plötsligt.

 

Well, "för hela slanten" kanske var att ta i för helt plötsligt skriker grannen Lisa att Kjell ser en blåhake vid Sättuna. In med Lisa, Björn och ettåringen i bilen för skådning 1km bort.

 

Vill man göra sig av med ett lik rekommenderar jag inte att gräva en grav. I alla fall inte utan grävmaskin. Jag pipetterade åt Åsa på kvällen och då hittade jag följande slask. Kanske är det så man ska göra sig av med kroppar?

Human waste. Blää. Tacka vet jag växter som modelorganism.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela