vismut

8% alkohol är också alkohol

Publicerad 2012-01-01 10:10:08 i Allmänt

Oj då. När Linköpings mest lättpåverkade kille, när det gäller alkohol alltså, inser att han sitter och dricker av sitt vin klockan 03.20 förstår han att kvällen gått fort, varit trevlig och att morgondagen blir lite tuff.

Bröt en 5-6årig nyårstradition i år i och med att jag inte ville åka till Stockholm för att fira in det nya året. Istället blev det trerättersmiddag och vin till halv 4 med träningsvännerna.

 

Men innan maten träffades vi på borggården och deltog i Linköpings kommuns firande. Inget regn detta nyår utan minusgrader gav kalla fötter men som tur var kunde man dansa till Abba-musik.

 

 

Ni som har möjlighet MÅSTE kolla in ljusshowen de har på slottet den här veckan. Riktigt häftigt!

 

Madelene (also known as Leila) och jag var ansvariga för efterrätten. Den fixade vi i fredags kväll men det var inte helt utan problem så just i det här ögonblicket var i alla fall Leila nervös för hur kakan egentligen blivit.

Självklart blev den f**kin' perfect

Kvällens outfit: Vit skjorta, väst och slips samt glasögon som accessoar. På kortet syns även ett diadem som satt där ett tag tills den som satt dit det tyckte att det såg för feminint ut.

 

En ynka raket såg jag från balkongen vid 12-slaget. Har en (stark) känsla av att jag sett fler i Stockholm. Förra årets skjutande blev ju inställt pga av regn och blåst så i år skulle det visst tas igen dubbelt upp. Axel rapporterade : "Det är heeeeeeeelt sjukt. Ser ut som en hel affär"


Får se hur dagens planerade rullskidtur går. Måste i alla fall upp till jobbet i två omgångar - det kanske får räcka som motion idag.

Kommentarer

Postat av: Madde

Publicerad 2012-01-01 15:27:48

Hela kvällen va f***ing perfect! Riktigt kul gäng alltså. Sen blev efterrätten grym :)

Postat av: Lena

Publicerad 2012-01-04 13:50:19

ser ut som tidigare år på fyrrefronten tycker jag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela