vismut

En timme av mitt liv

Publicerad 2012-01-11 21:43:23 i Allmänt

Min nya lampa kom upp över köksbordet idag. Och ja. Jag vet att jag kommer tröttna på den men den kan få sitta där ett tag i alla fall.

 

Men varför kan inget gå lätt för?? Eller, jag är nöjd med hur lätt det gick att förlänga lampsladden men de där förbannade takkåporna alltså. Den som följde den här lampan hade inte ens nån sån där grej så man kunde spänna fast den i taket ordentligt. Nu sitter den i alla fall acceptabelt men installation av dimmer, lampans höjd och takkåpan får justeras nästa gång pappa är på besök - jag rör den inte igen...

 

Att vara doktorand=att vara problemlösare. Gummisnoddar är bra att ha

 

Pappa ja. Han är nog nöjd att han slapp borra i mitt tak igen. Nu var det jag själv som körde fast borret i taket och brände tummen och pekfingret utav bara he... när jag tog tag i det med fingrarna. Finns risk att det blir lite spackling också när jag flyttar härifrån.

 

Man kan pruta på SIBA, bara så ni vet. Jag frågade varför popcornmaskinen var 109kr dyrare i deras butik än på webben och då drog han bort 50:- så att jag fick köpa den för priset motsvarande webbpriset+frakt.

Kan behövas snåla lite nu - fick reda på att min anställning går ut 31 maj. Det hade jag inte riktigt räknat med. Jaja, det känns bra faktiskt. Antingen har jag ett annat jobb eller så kommer jag ha två månader ledigt i sommar. Känns bra vilket som!

16 maj - disputation. 1 juni - ???

 

Nu ska jag i alla fall försöka sova. Hade ytterligare en sådan där sömnlös natt inatt. Suck. Har tagit med en artikel hem för den sövde mig skönt på jobbet idag när jag läste den så den åker fram om jag får problem inatt igen :-)

Kommentarer

Postat av: Åsa smakråd

Publicerad 2012-01-12 22:36:15

Det passade väldigt bra med lampan tillslut!

Postat av: Björn

Publicerad 2012-01-12 22:48:08

Det tycker jag också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela