vismut

Once you pop

Publicerad 2012-01-08 18:19:24 i Allmänt

Igår var attackgänget bjudna till Attack-Jörgen och hans systers Fest som inte firade deras födelsedagar eller hur det nu var. Det var familj, släkt, arbetskamrater, träningskamrater och massor med blandat folk. Trevlig kväll som bjöd på mingel, lufthockey, tipspromenad, flipper och, så klart, dansgolv.

 

Fredagskvällens popcornspoppande blev en stor besvikelse när jag insåg att en viktig grej till maskinen var trasig. Det visade sig att det som tur var fanns reservdel (som var billigare än frakten) men hur skulle jag kunna byta den? Well, nu behöver jag inte tänka på det eftersom jag måste köpa en helt ny maskin. Fast - till nästa gång vet jag hur man byter. Lite pinsamt. Skyller på att jag är trött. Hamnar under kontot läropengar som är ett betydligt bättre konto än resekontot. Ofy så jobbigt det är att titta på en tickande taxameter...

 

 

Trött ja. Kom hem kl. 2. Somnade kl. 9. Vaknade 9.45. Hur är det möjligt!?! Jag vet att jag sov lite i alla fall för jag drömde om några fula apor som jag ägnade mitt liv åt att rädda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela