vismut

Jo, jag är bitter

Publicerad 2012-11-12 20:35:00 i Arbete

Idag har jag jobbat på mitt nya jobb i tre månader och hade det inte varit för att min anställning förlängdes hade jag varit arbetslös imorgon.
Under hösten har det inte funnits många kemistjobb ute alls och ännu färre jobb som passat mig. Jag har sökt två. För det ena är hela anställningsprocessen klar och den som fick det hade 16 års arbetslivserfarenhet - från Astra. Jo, det är sådana jag konkurrerar med.
 
Jag har inget riktigt drömjobb men jag vet vad jag vill jobba med och till det senaste jobbet jag sökte kunde jag i princip ha skickat in mitt spontan-CV då det snudd på exakt handlade om det jag vill jobba med. Även när jag ringde och pratade med driftschefen fick jag bra vibbar men sen kommer jag inte ens till intervju. Det är nog inget fel på CVt/personliga brevet då det tog mig på 2 intervjuer i våras - innan jag ens var klar.
 
Nej, felet är nog att 1000 andra som fått lämna Astra letar jobb samtidigt som mig. Deras CV innehåller dessutom a r b e t s l i v s e r f a r e n h e t.
 
Skit. Jag ville verkligen ha det här senaste jobbet.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2012-11-13 11:00:40

Det skulle ju kännas så mycket bättre om du fick ett finfint jobb eftersom vi kan samma!

Postat av: Ulrika

Publicerad 2012-11-13 12:40:02

Åh jag håller tummarna för att ett riktigt roligt jobb som passar dig dyker upp snart! Skit att Astra ska komma och förstöra...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela