vismut

Ännu ett bildlöst inlägg

Publicerad 2012-10-14 19:29:00 i Vardagsbekymmer

Det har kommit klagomål på uppdateringsfrekvensen ("jag har ju inget att läsa på dagarna") så här kommer ett litet krystat inlägg.
Tanken var att det skulle blivit ett inlägg i torsdags med rubriken 'Bästa torsdagskvällen på länge' men ett telefonsamtal med ett dödsbud ändrade torsdagskvällen till den sämsta på ännu längre. Min morbror dog i veckan så helgen har varit dämpad med många tankar om olika jobbiga saker.
 
Fredagskvällen var sedan tidigare vigd för mig ensam i TVsoffan för första gången på två månader och endast tredje gången sen maj. Ja, jag vet. Stackars stackars Björn som har så många vänner som vill umgås med honom...
Hur som helst så inleddes den kl. 18 med att jag tittade på Sverige - Färöarna i fotbollens VM-kval.
 
18.03. Leker med datorn samtidigt.
18.07. Nu fattar jag varför jag inte tittar på fotboll. Det är ju trist.
18.11. Varför tittar någon alls på fotboll? Det är ju sjukt trist.
18.17. Somnar i soffan.
18.33. Vaknar.
 
Istället åt jag mat, tog ett skumbad samt tog en riktig crime night med The mentalist, CSI och Criminal minds.
 
Resten av helgen ägnades åt träning (>5h), soffhäng, fika och byxinköp. Byxkrisen slog till med full kraft i veckan och nu behövde jag verkligen ett par nya. Så här går det till när byxinköpshataren (hmm, 'klädinköpshataren' fungerar också) jag ska köpa byxor:

Åker ner på stan och går in på Jack and Jones. Hittar två par byxor varav ett par jag blir kär i - tyvärr finns inte min storlek. Sur måste jag gå vidare. Kommer in på MQ och konstaterar att byxorna är utspridda lite här och där, herr- och dammodeller blandat (tror jag?). Orka leta. De jag ser kostar dessutom mer än dubbelt så mycket som jag vill betala.
In på JC istället. Här finns i alla fall alla byxor på ett och samma ställe men det är så många olika så jag inte kan fokusera. Dessutom finns inte några som liknar de på Jack and Jones. Hopp, traskar vidare. Carlings går jag inte ens in i eftersom jag hatar att bli påhoppad av personal så fort jag kliver in i butiken. Istället hamnar jag på HM och köper låg-kvalitébyxor som jag snart måste ersätta igen.
 
Mission completed. Byxkrisen är över och HMbyxorna får fungera som ett plåster.
 

Kommentarer

Postat av: SofiaA

Publicerad 2012-10-15 02:07:25

Det var tråkigt att höra om din morbror. Skickar en virtuell stor kram!

Postat av: PL

Publicerad 2012-10-16 17:01:01

Tråkigt med din morbror.

Det där med uppdateringsfrekvens, det går lite upp och ner, det är väl bara mänskligt. Ibland har man bara strunt att skriva om, och ibland publicerar man det, ibland väljer man att inte göra det, och då blir det tyst ett tag.

Men du...ang byxorna på J&J. Du bad dem inte kolla om de fanns på Ikano istället? Annars finns de kanske online? http://jackjones.com/

Postat av: Björn

Publicerad 2012-10-16 17:31:06

Var det där ett försvarstal med tanke på din uppdateringsfrekvens, Piiha? :-)

Ang. byxorna så har jag i veckan lärt mig att Jack&Jones-kläder är något man inte ska klä sig i om man inte vill att vissa med konstiga tankar ska kolla snett på en. "HM-byxor före J&J-byxor 10 dagar av 10", hahaha.
Bra idé, ska kolla Tornby!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela