vismut

Glasögonhalvdag

Publicerad 2012-09-30 19:04:00 i Allmänt

Hade det inte varit för att Mattias ville skåda Stäpphök och att det är svårt att titta i tubkikaren med glasögon hade det här varit en sån dag då linserna inte satts i. Nu så här på söndagskvällen med en kopp te i soffan och inställd kvällsaktivitet kan jag pusta ut efter min intensiva helg.
 
Åkte direkt från jobbet i fredags ner till nyöppnade XXL sport och fyndade långa cykelbyxor och en gymball (som jag ska ha på kontoret) innan jag via duschen tog en buss till Motala. Så här i efterhand borde jag tagit en senare buss...
 
På lördagen var det nämligen öppet hus på pappas jobb vilket inte händer speciellt ofta. Trots alla fantastiska maskiner och robotar som monterar och löder så var det en hemmagjord apparat som var roligast: En uppfinning för att röra datormusen så att inte datorn hamnar i viloläge och stannar hela processen.
 
 
Skumt: Helt plötsligt står Emelie från mitt kontor där på pappas jobb. Hennes man jobbade visst på samma företag.
 
Sen var det bara att ta bussen hem till Linköping igen för att gå på Umesh och CR's gemensamma 30-årsfest. Fast, det kan vara svårt att veta hur mycket CR egentligen fyllde...
 
Jag och födelsedagsbarnen

Roligt också att träffa Umesh syster som man hört om under 10 års tid!
 
Efter missad Stäpphök avslutades den intensiva helgen med fika hos Lan och Tony. Trots alla roligheter måste jag säga att jag är så tråkig som ser fram emot en fredag/lördagskväll där jag stannar i min soffa och bara reser mig för att poppa popcorn. En sådan kväll har jag bara haft två gånger sen i maj om jag inte minns fel. Nästa helg kanske?
 
Normalt skulle nästa vecka vara en lite tråkigare arbetsvecka då Åsa är mammaledig MEN den här veckan är inte skillnaden lika stor då Lotta äntligen kommer tillbaka. Jippie!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela