vismut

Nya pjucken

Publicerad 2013-12-07 16:42:00 i Träning

För er som inte redan har upptäckt SJ-prio så tycker jag att ni ska skaffa er ett kort. Massor med bra erbjudanden och rabatter på de mest oväntade ställen. Som t.ex. 30% rabatt på Löplabbet.
 
Det utnyttjade jag idag så ett par 1600kr skor blev således helt plötsligt billiga.
 
Jag fick veta att jag hade väldigt fina fötter. Inte breda, inte smala, inte höga - helt normala och fina med andra ord (tur jag rengjort naglarna och smörjt mina hälar, annars hade de nog bara fått omdömet 'normala'...).
Jag fick också veta att jag bara pronerar lite och att de skor jag använt de senaste åren var för sådana som pronerar väldigt mycket vilket inte är bra då jag kan få ont i höft och knä (vilket jag haft innan jag fick tillgång till massör). Tack för det Intersport. Nu när det springs >100 mil per år känns det extra viktigt med bra grejer på fötterna.
 
Idag fick jag jättebra hjälp men hon var skapligt stressad med fem kunder som hon hjälpte samtidigt (eller, fyra, den femte fick vänta till en hade gått) samtidigt som hennes kollega var hemma och sov. Han kom precis när jag skulle gå och man kan väl gissa vad han gjorde igår kväll/natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela