vismut

Svag och instabil

Publicerad 2013-06-03 21:26:00 i Allmänt

Egentligen har jag inget att blogga om men jag hade en rubrik i alla fall :-)
 
Sjukgymnasten ringde idag och sa att de kommit fram till att vi börjar med riktad styrketräning för att få upp volymen på högeraxeln. Det är inte säkert att det fungerar men det blir i alla fall steg 1.
 
I övrigt så var jag ju så äntligen barnvakt några timmar igår. Undrar hur länge till jag får vara det efter den här veckan... I tisdags råkade min kommentar "Va? Ska jag rita en traktor? Var? På din mage?" följas av ett "JA!!!". Självklart gjorde jag inte det men i lördags gav Sigge mig en penna och sa "Gubbe!!!" samtidigt som han drog upp tröjan. Samma dag lekte jag honom blodig framför ögonen på hans föräldrar och igår fick han höra många svordomar på parkeringen när jag, svettig och med huvudvärk (åskan?), försökte fälla ihop hans sulky. Jag tror dock det var lugnt, han var upptagen med att klappa på andra bilar och lyssnade nog inte på mig (även om han kom och hjälpte mig att dra i en av två grejer man skulle dra i).
Äh, han är rätt elak mot mig också när han hela tiden ska rasera mina skapelser i sandlådan.
 
Demolition man
Ingen långlöpning igår alltså. Idag däremot - 25.56km på 2h 29min 31s. Och ja, Borlängegubben som är i Linköping, inatt sover jag i stödstrumporna...
 
I övrigt tyckte Christian att jag i förra inlägget missade att skriva hur långt vi cyklade i lördags. Tja, 137km för mig när tanken var 150 så inget märkvärdigt att rapportera tyckte jag ;-) Men Christian var duktig och rullade 147km. Låt vara att sista 10 var tack vare mitt sista vatten samt en gel innehållandes 297kcal som stack ut direkt i hans kropp för annars hade han också stannat på 137km :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela