vismut

Skjuter på städningen några minuter till

Publicerad 2013-05-26 16:29:00 i Arbete

Oj vilket busväder det är ute just nu! Skönt att sitta i soffan och dricka te utan att behöva gå ut.
 
Innan dammsugningen kommer här bilden jag lovade igår, cellbiologens näst snyggaste cellodlare:
 
Anledningen till att jag står med min gröna (och otroligt sköna!) tröja, kompressionsshorts med padding baktill, knävärmare och uppdragna strumpor i för stora träskor är att jag under hemjoggen från intervallerna kom på att jag glömt mata mina celler. Det var bara att förtsätta joggingen upp till jobbet, mata cellerna och - upptäcka att koldioxiden var slut i cellinkubatorn.
Suck. Det var bara till att ringa samtal till andra cellodlare för att be om lov att få plats i deras inkubatorer för mina och en annan grupps celler. Det var en jäkla tur att jag glömt att mata dem för annars hade jag inte haft några speciellt glada, om än levande, celler på måndag.
 
 
I samma sekund som jag hittade pappas födelsedagspresent i tisdags insåg jag att den skulle bli kostsam för mig. Bredvid fanns nämligen en riktigt dyr leksak. Eller, jo, den är dyr och ja, det är en leksak men jag vet ju att jag kommer att använda den och ha mycket roligt och nyttigt ut av den så efter några dagars övertalande av mig själv köpte jag så en ny pulsklocka idag.
Jag säljer nu därför min två år gamla Garmin Forerunner 405cx. Den är riktigt bra och den enda anledningen till att jag säljer den är att jag vill ha längre batteritid med GPSen igång samt att jag inte kan simma med den.
 
Bild från http://joggingskor.nu
 
Någon som är intresserad? För 800kr får man nu en riktigt bra pulsklocka med GPS och pulsbaserad kaloriförbrukning samt en genomgång av programvara och tips om hur man använder den av mig.
Det bästa med den tycker jag är att den inte är så stor på armen och att man kan programmera oändligt många typer av träningsprogram för t.ex. intervallträning i förväg.
Det sämsta är att den ibland tar lång tid på sig att lokalisera GPSsignal just när man ska börja sitt pass och att batteritiden med GPSen igång är 7-8h (vilket iprincip gäller för alla Garmins klockor förutom den jag just köpt för betydligt mer pengar).
Någon spekulant (*host, host, Fanny!*)?

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-05-27 09:06:22

Snygg outfit måste jag säga :P
Jo jag är lite intresserad av pulsklockan :) är det inbyggd GPS i den så att man slipper ha nåt ytterligare på sig (förutom pulsbandet då såklart)?

Postat av: gubben i borlänge

Publicerad 2013-05-27 10:54:26

Et Tu Ursus
jag trodde det var bara tanter som använde kompressionsbyxor mot cell(ulit)er

Postat av: Björn

Publicerad 2013-05-27 17:20:09

Fanny: japp, gpsen sitter i klockan så inget mer än klockan och pulsbandet behövs.

Gubben: kul! Jag satte dessutom på mig knästrumporna när jag kom hem...

Postat av: gubben

Publicerad 2013-05-27 17:23:44

du mena väl stödstrumporna ?

Postat av: Björn

Publicerad 2013-05-29 05:58:57

Mm...

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-06-12 09:58:06

Björn, har du sålt pulsklockan ännu? Om inte skulle jag vilja ha den ;) Men du måste tänka på att jag är en fattig student :P hihih!

Postat av: Björn

Publicerad 2013-06-12 20:09:22

Är det Fanny som är Anonym? Den finns kvar och vi ska nog kunna komma överens om ett pris.

Fattig student som kajkar runt i fina städer i södra Europa? Jaja, pruta på bara :-)

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-06-14 10:48:53

Hihi, ja det var Fanny som skrev :P Åh vad bra! Kommer tillbaka till Linköping efter midsommar (förutom ett kort besök för Attackreleasen på söndag)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela