vismut

Lika smart som - mig själv

Publicerad 2013-10-05 15:22:06 i Allmänt

I och med höstens intåg tyckte jag att det var dags att byta ut mina vitsippor på väggen mot mer höstfärger. Men var har jag stoppat undan mina guldfiskar? Efter att förgäves ha letat ett tag bestämde jag mig för att nästa gång ska kortet få vara kvar i ramen bakom kortet son visas - då skulle jag ju lätt hitta det nästa gång det var dags att byta.
 
Vilken snilleblixt. Det visade sig att jag fått samma smarta idé redan i våras för bakom vitsipporna fanns gulfiskarna :-)
 
Sitter nu på motalabussen för årets sista tävling imorgon - 5km löpning över nya bron. Har pillat ihop ett träningsschema för hösten nu. 11pass/v är målet men det är väldigt flexibelt. Inte lika fanatiskt som i våras men fortfarande en hel del.
Jag har analyserat vad jag är bra på (uthållighet, simma) och vad jag är dålig på (springa/cykla snabbt, ta ut mig) och ordnat schemat efter det. Korta, snabba och tuffa pass att vänta således. 
 
Det är lite tråkigt att ha slarvat bort fysiken som jag byggt upp under våren pga bristande träningsmotivation. För att undvika det nästa säsong så kommer jag sprida ut årets tävlingar så att det inte är tomt i kalendern efter sista juni...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela