vismut

Inte lättlurad

Publicerad 2013-09-17 22:12:00 i Allmänt

Det är ju skitsvårt att bestämma sig för vilken mobiltelefon man "ska ha". Inte bara telefon, abonnemang också. När jag var nere på MediaMarkt pratade jag i alla fall med en försäljare. Det jag inte gillar är att man kommer därifrån med dyrare/bättre än man tänkt sig - det var flera där samtidigt som råkade ut för det (ja, jag tjuvlyssnade). Själv tackade jag för mig när han sa att han INTE trodde att jag kunde ha min googlekalender synkad till en Xperia med Android. Jo, tack. Nog för att jag är okunnig om mobiler men jag vet allt att android+google =sant.
 
Dessförinnan skulle han ha mig att byta till Telenor som mobilopperatör och jag insåg hur jävig han var när han fick ta fram ett handskrivet papper för att ta reda på vad Tele2 hade att erbjuda. Nä, fy för säljare.
 
Nu står det mellan dessa två:
Bilder från Prisjakt.se
 
Christian menar att den till höger (Google Nexus 4) är den jag ska ha och den får absolut toppbetyg på nätet. Däremot så har jag känt på den vänstra (Nokia Lumia 925) i butik och jag gillar den verkligen. Den har fått nästan lika bra betyg som Nexusen så det är ett svårt val.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela