vismut

Det är låååååååååååångt till Mora

Publicerad 2009-10-04 20:34:42 i Allmänt

En nästan jobb- och träningsfri helg. Det var länge sen! Synd då att vädret inte var det bästa. I vilket fall så ägnade jag flera timmar igår till att titta på bilar. Inte blev jag mycket klokare. Jag hittade dock en fin Ford Fiesta -08 3500 mil, 94 000:- som jag tänkte provköra nu i veckan. Det kanske jag gör men senare på kvällen blev jag varnad för Fiestans höga ljudnivå som tydligen inte går att överrösta med radion.



Via ett kort stopp på labb åkte jag hem till Johan för klippning och så gick vi på hockey. LHC-Rögle. Många mål men väldigt avslaget. Roligast var nog att se när Johan stampade takten till Roxette:-)

I oktober blir det lite mindre träning och mer underhållning av sociala kontakter så på kvällen gick jag ut på Platå tillsammans med Umesh m.fl. När jag tänker efter så var det så länge som det där berömda schackpartiet i juni som jag drack mer än två öl. Igår blev det några fler och kroppen var inte alls van vid att ta hand om giftet så idag har jag haft huvudvärk och segat. Nä, nu dröjer det nog mer än fyra månader innan jag dricker mer än två öl igen.

Vid kl. 15 bestämde jag mig i alla fall för att testa rullskidorna för första gången. Jag åkte hela Barnhemsgatan och hela Tränggatan innan jag bröt spetsen på staven så jag fick lägga ner. Det hade jag nog gjort ändå. 15 min fick räcka så här första gången. Hur det gick? Ostabilt var det ju så klart och så insåg jag att Tränggatan faktiskt lutar ganska så mycket (om man har rullskidor på...).

Simskolan idag handlade om vändningar till alla fyra simsätten. Jag var så usel på frisimsvändningarna idag! Jag gav upp lite. Det har med känsla att göra och förra söndagen fick jag beröm för mina mycket fina vändningar så jag har det ju "i mig". Idag har jag bara vatten i öronen i mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela