vismut

Partyboy

Publicerad 2011-09-15 22:24:59 i Allmänt

Klockan är 22.15, tänderna är borstade och det är dags för sängen. Fy fan så tråkig jag är och oj så jag ska ta igen det 1 oktober (Valborg 2010 revisited?)!

Ja, jag är redan hemma från middagen. När efterrätten ätits upp, livebandet börjat spela och folk antingen börjat dansa eller hänga i baren då gick jag hem. Nej, det känns inget vidare men det är party imorgon också och jag kör den här träningsgrejen fullt ut nu och då känns det dumt att riskera en Klassiker och kasta bort 2 månaders stenhård löpträning för att dansa med arbetskamraterna.

Men ensam tråkig var jag inte! Åsa frågade mig om det var några roliga som skulle gå ikväll och jag svarade, nej, ingen av plan12-brudarna ska dit. Jag hade faktiskt fel för Cissi var också där men vem är det som jag möter på väg till utgången? Nä, vi var inte så roliga någon av oss men vi lovade varann att ta igen lite av det imorgon i alla fall.

I år blev det bara en fd. prefekt till bordet och så hamnade jag bredvid en tjej jag kände igen från Nolle-P. Hon var verkligen jättetrevlig MEN det första hon säger är Jag är så sjukt förkyld. Tack för den...
Jag gav henne dock lite dåligt samvete när jag tackade nej till vinet som kom in och hon hörde att anledningen var att jag skulle springa för hon skulle också springa Lidingö 15km nästa vecka. Ha! Hon drack bara halva glasen efter det!

Halvfull(t)

 

Varför pratade servitrisen barnspråk med mig när hon frågade om jag ville ha läsk eller något annat sött istället för vin?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela