vismut

Busy B

Publicerad 2012-12-16 17:34:00 i Allmänt

Min inbokade helg började alltså i fredags med Emelies disputationsfest. Eftersom jag ansåg att jag visste exakt var festlokalen låg var det lite pinsamt att komma efter de två gående festdeltagarna jag passerade på vägen till lokalen men som jag inte slog följe med då jag behövde besöka en toalett... Kallt om fingrarna när jag fick krypa till korset och ringa efter vägbeskrivning var det också.
 
Det traditionsenliga spexet bestod av ett luciatåg med specialskrivna sånger. Det togs ett kort på oss.
 
Och den uppmärksamme kan se att en av stjärngossarna just i denna sekund hade lite problem med struten:
Men det hade han ju även redan förra året.
 
Lördagen var tillägnad Umesh. Vi skulle flytta hans grejer till ett magasin och grovstäda ur hans lägenhet. Det gick förvånansvärt smidigt i början men humöret var inte på topp hos någon av oss innan vi äntligen fick i oss lite mat vid 15.30. Efter det kom vi igång igen och strax efter 18 checkade vi in på glöggmys i Alguvi.
 
Senare var tanken att det skulle bli utgång för första gången på mycket mycket länge. Jag har trippat på tå förbi magsjukor och förkylningar på jobbet den här veckan för att ta tillvara på Umesh besök. Jag har ju ingen att dansa med nu när han har flyttat. Tyvärr hade inte Umesh lyckats göra detsamma så familjen Ingelsson - Jayawardena löste en familjebiljett på bussen och åkte hem till mig och sov istället. Jaja, det blir nog fler tillfällen (efter juli dvs...).
 
Idag var det återigen dags att bära möbler - denna gång ihop med mamma och pappa. Måste berömma syrran för hennes taktik vid lägenhetsflytt. Tror jag ska anamma den jag själv nästa gång när det är dags att flytta - låta mamma&pappa göra allt :-)

Kommentarer

Postat av: Pappa o Mamma

Publicerad 2012-12-16 21:42:51

http://vismut.blogg.se/2007/november/flyttrad.html

Postat av: Björn

Publicerad 2012-12-17 20:00:53

Haha. Exakt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela