vismut

Here I go again

Publicerad 2012-03-10 09:56:10 i Allmänt

(E-type)

Vaknade med tungt huvud, ömma fötter, röda hälar och en blå nagel. Betyder bara en sak: Hade skitkul på Tobias disputationsfest!
Tobias är den första ur "min" generation som disputerar. Dvs. en sån som jag känt under hela hans tid. Tobias var någon form av handledare när jag gjorde ex-jobb och blev antagen som doktorand i samma veva. Administratören som fixar smörgåstårtor till minglet efter försvaret berättade att jag var näst på tur för henne att hjälpa...

Festen så. Det verkade som att vårt (Åsas och Cissis...) kombinerade rim- och bildspelsspex gick hem.


Själv var jag ansvarig för den efterföljande frågesporten. Tobias är en av de mest kvackelmagade personer som finns (även bekräftat av hans mamma i hennes tal) och följaktligen körde vi frågesporten Gissa Bajset men honom och hans bi-handledare.

Sen har jag visst underskattat hur populär Journeys Don't stop believin' faktiskt är. På Jörgens fest fick Mia upp massor med folk på dansgolvet genom att sätta på den, Åsa härjade på mig i veckan när jag hade en "töntversion", som jag tyckte var mer dansvänlig, av låten  på min Spotifylista och när den spelades under gårdagskvällen växte antalet dansande från fyra till, ja, många.

 

Skönt att jag inte hade väst på mig igår. Det spred sig visst en form av sjuka bland män i väst...


Dags för frukost, brunch, jobb, melodifestival och dansgolv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela