vismut

Sol med moln

Publicerad 2013-02-03 21:08:10 i Allmänt

Vilket fantastiskt väder det har varit i helgen! Jag har inte kunnat hålla mig inomhus utan har både klarat av en långpromenad och en låååååååååååååååååångpromenad i solen.
På vissa ställen var det det dock svårspatserat...
 
... och vallabacken hade krävt full skyddsmundering om man fått för sig att åka pulka här.
Det känns som vår. För ett år sedan hade inte ens vintern kommit till Linköping. Det är så skönt med sol och att det är hyfsat ljust när jag åker hem från jobbet. Har fått mersmak och ser verkligen fram emot mer sol på Kanarieöarna i april!
 
Men. Allt är inte sol faktiskt. En vän tyckte att det var jobbigt, för egen del, att läsa hur bra jag tyckte att jag hade det i början av juli förra året. Ja, jag vet inte. Hoppas han läser det här också :-) Den här helgen har faktiskt varit jobbig. Det är väldigt sällan jag känner mig ensam. Väldigt sällan för jag trivs själv och det är väl därför jag inte gått in hårdare för att träffa någon med undantag för några månader i höstas innan det kom av sig p.g.a död etc.
Men ibland poppar det upp och det har det gjort den här helgen. Inser att efter att Umesh flyttat och jag slutat att följa med på Attackarnas sammankomster umgås jag i princip bara med barn-/blivande barnfamiljer. Inget ont i det men ja. Hmm.
 
Tur att jag trivs på jobbet i alla fall. I veckan som kommer ska det bli spännande att se reultatet av mitt och Lottas labbande. Dessutom innehåller veckan intressant kvällsaktivitet på torsdag och Motalatripp till helgen.
 

Träningen: Återigen fick jag använda mig av två vilodagar denna vecka. Det innebär att jag tränar lika många dagar i veckan som tidigare men 4-5h mer. Veckan som kommer är en lugnare vecka och jag tänkte köra färre/kortare/annorlunda pass för att vila kropp och själ. Har köpt nya skor för att göra vaderna gladare till ett ev. Attack-pass på fredag men vetitusan om det är värt att slita på dem (vaderna - inte skorna) mer än nödvändigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela