vismut

Besök hos sjukgymnasten

Publicerad 2013-05-14 19:29:00 i Allmänt

Rubriken lär få en och annan olyckskorp att kraxa jag tänkte väl att han inte kunde träna så där mycket utan att skada sig (nån kanske tänker åh så bra att han äntligen börjat dejta sin sjukgymnast...) men, nope.
 
Det här handlar om att jag lider av sviterna från en två år gammal skada alt. jag är felskapt.
Minns ni träningslinnet jag köpte i Playitas? Nog för att jag behövde tappa 2kg för att det skulle passa men väl hemma upptäckte jag att det var felsytt. Kolla in hur mycket överflödigt tyg det är vid höger axel. Typiskt!
Jag har kapat bilderna eftersom det brukar bli gnäll när jag har för spänniga bilder i bloggen (och för att jag inte pumpat biceps sen januari:-) ).
 
Hur mycket jag än mätte med tumstocken hittade jag ingen skillnad avståndet hals-arm. På linnet alltså.

På min födelsedag frågade mamma vad det var för något jag köpt under min semester så jag såg en chans att få ett "men det där kan jag sy om" i födelsedagspresent.
Nej. Istället fick jag detta av syrran:
-Ta av dig linnet. -Dra upp axlarna. -Kolla, du är sned.
 
Uppdragna axlar
 
Är det mig det är fel på alltså???
 
 
Ja, uppenbarligen. Men hur i hela friden har jag och min omgivning missat det här under alla år. Minns Turkiet (och flera andra kort) där jag såg att jag var sned på kort men det trodde jag hade att göra med min ärvda taskiga hållning.
 
Eftersom jag har koll på folket på sporthallen, och stället kryllar av sjukgymnaster/sjukgymnaststudenter, pratade jag med en av dem härom veckan. Hennes råd var att gå till någon sjukgymnast med axlar/rygg som specialitet så idag var jag där och fick "det krävs ju ingen Einstein för att se att du är sned" men någon riktigt bra förklaring/lösning till problemet fick jag inte. Funktionen var det inga fel på förutom ett klickande i högern vilket tydligen var att vänta efter en sådan skada som jag åkte på för 2år sedan. Problemen, mer än att linnet inte passar, är inte så stora. Höger axel blir tröttare och stelare snabbare och när jag tar i ordentligt när jag crawlar kan jag känna en skum smärta/känsla från axeln ner i biceps.
 
Det blir återbesök och undertiden ska han tänka och prata med kollegor samtidigt som jag ska göra några axelövningar. Det kan vara så att jag är skapt så här. Felskapt med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela