vismut

Redan onsdag

Publicerad 2013-11-13 15:52:48 i Allmänt

Jag har tänkt att blogga i tre dagars tid nu men att bara tänka hjälper ju inte. I helgen som gick hände det inte speciellt mycket. På dagarna alltså - kvällarna (fredag och lördag) var dock inbokade.
 
Lördagskvällen (och natten...) ägnades åt spel. Ett Zombie-spel där man spelade ihop (alltså vann alla eller ingen) där man hjälptes åt att lösa spelet. Riktigt roligt och inte gjorde det något att klockan hann bli halv tre innan sänggående. Tur vi redan på förhand hade bestämt oss för att sova över!
 
På kortet ovan installeras extraskivan till bordet. Det blev lite trångt med spel, vin, öl, chips, te och efterrätt på samma gång:
 
Blev förresten riktigt avundsjuk på Playitas-Mia i veckan. Hon gör uppdateringar på Funbeat om dubbla simpass mm mm. från Playitas där hon nu är iväg på simläger. Jag vill också! Jag vet ju att hon har supercoachning från tränare jag har stort förtroende för, bra väder och fantastiskt roligt. Ahh. Veckan på Fuerteventura var verkligen kalasbra.
 
Synd att semesterdagarna för 2013 redan är använda...
 
Nehä, 90min löpning står på schemat - bara att ge sig iväg. Mia har nog också (snart...) mörkt där nere men hon har betydligt härligare temperatur att springa i. Och dukad middagsbuffé när hon är klar.
 
Livet är allt bra orättvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela